09 / 05 / 2024

Hanem Güneşli lansman

Hanem Güneşli lansman

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Huzurlu Marmara Güneşli'nin yüzde 25'i satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın hızla değerlenen noktalarından Güneşli’de yer alan Huzurlu Marmara Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL'den başlıyor. Projenin yüzde 25'i lansman öncesinde satıldı.

Huzurlu Marmara Güneşli'de lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği Huzurlu Marmara Güneşli'de 289 daire ve 12 adet ticari alan yer alıyor. Huzurlu Marmara Güneşli'de lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

NG Residence Güneşli iletişim!

İstanbul Güneşli'de yapılacak olan NG Residence projesi NG Kütahya Seramik Grubu'nun ilk konut projesi. NG Residence Güneşli projesinin lansmanı 5 Nisan'da gerçekleştiriliyor...

Hanem Güneşli fiyat!

Hanem Güneşli fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 4 bin liradan başlıyor. Hanem Güneşli Evleri projesinde daireler 2016 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri lansmanı!

Toplam 11 dönüm arsa alanında yükselen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü olarak belirlendi.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye 2+1!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede lansman tarihi 12 Eylül olarak belirlendi. Güneşli Kirazlı Koru Evleri 11 dönüm arsa alanı üzerine yükseliyor.

Mirage Rezidans Güneşli'de 340 bin TL'ye! Yüzde 20 indirimle!

Lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunulan Mirage Rezidans Güneşli projesinde ayrıca peşin ödemelerde ve banka kredili ödemelerde lansman indirimine ek yüzde 10 indirim fırsatı uygulanıyor.

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİLER GYO talep toplama döneminin ardından Referans Güneşli'de satışlara başladı. Güneşli- Bağcılar hattında inşasına başlanan Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Referans Güneşli'de satışlar başladı! 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİLER GYO, ön talep döneminin ardından Referans Güneşli'de satışlara başladı. Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Referans Güneşli : Kazancın yeni adresi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan İstanbul Güneşli' de ki konut projesi Referans Güneşli lansman dönemine özel ödeme kolaylıkları sağlanıyor. İşte Referans Güneşli fiyat listesi ....

Hanem Güneşli lansman Haberi

Hanem Güneşli lansman

Huma Yapı ve Mar Tur’un İstanbul’un hızlı değer kazanan merkezi bölgelerinden Güneşli’de hayata geçirdiği Hane’m Güneşli projesi, ön talep sürecinin ardından metrekaresi 4.000 / 4.500 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.



Hane’m Güneşli, göz alıcı mimarisiyle ve çevre düzenlemesiyle yaşamınıza huzur katacak…

Tek blokta 2+1 ve 3+1 daire seçeneği ile ailelerin rahat ve konforlu şekilde yaşaması için her ayrıntı düşünülerek tasarlanan ve toplam 44 daireden oluşan Hane’m Güneşli, kapalı yüzme havuzu, kadınlar ve erkekler için ayrı fitness salonu, buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları, ailece keyifli zamanlar geçirmeniz için özenle tasarlanmış yaşam alanları, yeşili doyasıya hissedeceğiniz bir peyzaj, çocukların güven içerisinde doyasıya oynayabileceği kapalı ve açık oyun alanları ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz kameriyeler sunuyor. 



İç mimarisinde...