15 / 05 / 2024

hangi caddede en çok kiralama yapılıyor

hangi caddede en çok kiralama yapılıyor

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstiklal’deki mağaza büyüklükleri 5 AVM’yi bulurken sadece İstiklal’in hafta sonu ziyaretçisi AVM’lerin 5-6 katına ulaşıyor.En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Emekli promosyon sorgulama!

Milyonlarca emekli son günlerde sık sık promosyon rakamlarını araştırıyor. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? İşte emekli promosyon sorgulama...

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Özel bankalar emekli promosyon 2024! Emekliler dikkat: Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka?

Özel bankalarda da emekli maaş promosyonları artırıldı. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka? İşte özel bankalar emekli promosyon 2024

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Mevduat faizleri yüzde 57'ye çıktı! En yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte 1 milyon TL'nin banka banka faiz oranları!

Yastık altında parası olan vatandaşlar bankaların mevduat faizlerini merak ediyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka faiz oranları 26 Mart 2024...

Banka promosyon 2024! Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Şimdi açıklandı!

Mart ayına girilmesiyle beraber bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor?

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Mevduat faizleri 2002'den beri en yüksek seviyesinde! 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL?

Mevduat faizlerinde 2002'den beri en yüksek seviye görüldü. Peki 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 8 Mart 2024...

hangi caddede en çok kiralama yapılıyor Haberi

hangi caddede en çok kiralama yapılıyor

İstanbul’un büyük ve ünlü alışveriş caddeleri, sayıları hızla artan AVM’lere karşı direniyor ve ilgiyi artırıyor. Bugün 1000 mağazaya ev sahipliği yapan Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstiklal’deki mağaza büyüklükleri 5 AVM’yi bulurken sadece İstiklal’in hafta sonu ziyaretçisi AVM’lerin 5-6 katına ulaşıyor. Bu 3 bölgede 12 ayda 17 bin metrekareden fazla kiralama yapıldı.


İSTANBUL’un ünlü alışveriş caddeleri, hem yurtdışı alışveriş caddeleri hem de yurtiçindeki alışveriş merkezleriyle (AVM) yarışıyor. Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield tarafından yapılan araştırma, caddelerin İstanbul perakende pazarındaki payı ve önemini ortaya koyuyor. Raporda İstanbul’un başlıca üç alışveriş caddesi İstiklal, Nişantaşı, Bağdat Caddesi’nin perakende stoku, ulusal/uluslararası markalar ve hazır giyim/lüks segment markalar açısından analiz edildi. Bu üç alışveriş caddesindeki toplam perakende stoku 1000’den fazla mağazada yaklaşık 190 bin metrekare...