18 / 05 / 2024

Hanifi Karabiber

Hanifi Karabiber

Aziz Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Karabiber tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Şişli, Elmadağ, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Işık tarafından kuruldu.

Hanifi Çanakçı hangi üniversitede profesör olarak çalıştı? ASCE GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor?

Hanifi Çanakçı kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi üniversitede dekan olarak görev alıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hanifi Çanakçı ile ilgili merak edilenler...

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Hanifi Yalnız tarafından kuruldu.

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi Esenyurt  150 bin  TL sermaye bedeli Hanifi Kırgıl kuruldu.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Evran tarafından kuruldu.

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Tutar tarafından kuruldu.

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Mazra Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mazra Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de Hanifi Yazar tarafından kuruldu. 

Hanifi Karabiber Haberi

Hanifi Karabiber

Aziz Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Karabiber tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Aziz Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul alımı, satımı ve inşaatı. Turizm hizmetleri. Otel alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ve Otel işletmeciliği. Restoran ve Kafe işletmeciliği, Şoförlü-şoförsüz araç kiralama hizmetleri. İnşaat taahhüt, kat karşılığı inşaat yapımı. İnşaat malzemeleri alımı, satımı ve üretimi.Tekstil ürünleri alımı, satımı ve üretimi. Her türlü İç ve dış ticaret hizmetleri. Konusu ile ilgili alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili ihalelere girmek veya ihale açmak. 


Aziz Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Elmadağ, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak,...