27 / 04 / 2024

Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri

Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri

Toplam 200 dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Maltepe Hanne Evleri satış ofisi!

Maltepe Hanne Evleri satış ofisi iletişim için 0216 594 5585 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşeceği projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Hanne Maltepe Hanne Yapı iletişim!

Hanne Maltepe Hanne Yapı iletişim numarası 0216 594 5585 olarak belirlendi. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen proje İstanbul Maltepe'de Pamukspor Tesisleri'ne yakın konumda bulunuyor.

Maltepe Hanne Konutları satılık!

Maltepe Hanne Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 1 ay sonra satışa çıkması planlanan projede Hanne Yapı imzası taşıyor.

Hanne Maltepe ne zaman satışa çıkacak?

Toplamda 200 adet dairenin yer aldığı Hanne Maltepe ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak. Peki Hanne Maltepe ne zaman satışa çıkacak?

Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri satılık!

Toplam 200 dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Hanne Maltepe ne zaman teslim?

İnşaat çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede toplam 200 daire yer alıyor.Peki Hanne Maltepe ne zaman teslim?

Hanne Yapı Hanne Maltepe projesi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Hanne Yapı Hanne Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Hanne Maltepe iletişim bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen projenin 1 ay satışa çıkması planlanıyor. Hanne Maltepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 594 5585 olarak belirlendi.

Hanne Maltepe 1 ay sonra satışta!

Hanne Maltepe projesi 1 ay sonra satışa çıkıyor. İnşaat çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Hanne Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hanne Yapı Anonim Şirketi, Kurban Koç Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi, Buyaka'd kuruldu.

Maltepe sahilinin helikopterden çekilmiş videosu!

www.havadanemlakvideo.com ekibi, Maltepe sahili üzerinde uçtu ve sahili tüm detaylarıyla görüntüledi. İşte Maltepe sahilinin gökyüzünden çekilmiş video görüntüleri...

Fuaye Süreyyapaşa Maltepe'de 505 bin TL'ye 4+1!

106 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan Fuaye Süreyyapaşa konut projesinin inşaat alanı 90 bin metrekare. Yılmaz İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği proje 28 bloktan meydana geliyor

Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri Haberi

Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri

Ortak kullanım alanları arasında Hanne Maltepe projesinde sosyal alanlar arasında 7/24 güvenlik, yüzme havuzu, kapalı otopark, market, fitness salonu, kreş, hamam ve fitness salonu gibi donatılar bulunuyor.


Dairelerin satış fiyatları henüz belirlenmediği proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Proje toplam 200 adet daireden meydana geliyor.


Pamukspor Tesisleri'ne yakın konumda bulunan projede daireler 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede banka kredisi imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak farklı şekilde dizayn edildi. Projede inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.


Tel : +90 216 594 5585

Faks : +90 216 594 5582

Web:http://www.hanneyapi.com/

Tülay...