30 / 04 / 2024

Hannover-Messe Sodex Fuarcılık

Hannover-Messe Sodex Fuarcılık

8 Mayıs'a kadar her gün 10.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirilecek ISK-SODEX Fuarı'ın bu yılki teması `Üretim-İstihdam-İhracat' üçlemesi

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs Türkiye'nin dünya ticaretindeki rolünü artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel, "Dünya ticaretinin olağan seyrinde devam edebilmesinde Türkiye gibi hızlı gelişen ülkeler önemli bir rol üstlenecek." dedi.

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Aluexpo 2015 ne zaman gerçekleşecek?

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen '' Aluexpo 2015 4. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı'', 8-10 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Hannover-Messe Sodex Fuarcılık Haberi

Hannover-Messe Sodex Fuarcılık

Küresel ısınmayla birlikte büyüyen sektörlerden biri olan iklimlendirme sektörü, dünya çapındaki en büyük buluşmalarından biri olan ISK-SODEX Fuarı ile Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde bugün bir araya geldi.

8 Mayıs'a kadar her gün 10.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirilecek fuarın bu yılki teması ise `Üretim-İstihdam-İhracat' üçlemesi. Firmaların Ar-Ge güçleriyle birlikte büyüyen üretim, istihdam ve ihracat güçlerinin ortaya konulacağı organizasyondaki rakamlar ise bir hayli çarpıcı. Organizatör firma Hannover-Messe Sodex Fuarcılık'ın açıkladığı rakamlara göre bu yıl fuara 683'ü yerli, 215'i yabancı toplam 898 şirket katıldı. Yabancı şirketlerin temsilcilikleri de göz önüne alındığında rakam, 1.434'ü buluyor. Ülke sayısı ise 18. Fuarda 59 ülkeden ticari alım heyeti bulunacak. 11 salonda 55 bin metrekarelik alanda düzenlenen organizasyonda bu rakamlara erişebilmek için tanıtım heyeti,  dünya çevresini üç kez...