09 / 05 / 2024

Hanoğlu Kuyumculuk konumu

Hanoğlu Kuyumculuk konumu

Hanoğlu Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Veyselhan Körfeci ve Ayşe Körfeci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

İlyasoğlu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyasoğlu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Edem Ilyasov tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Şakul ve Hüseyin Keskin ortaklığında kuruldu.

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Elma Grup İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Grup İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tataroğlu, özcan Yalnız, Seda Yalnız ve Sevcan Tataroğlu tarafından kuruldu.

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Khajıkhanov, Bayram Hanoğlu ve Uğur Akın tarafından kuruldu.

Hanoğlu Kuyumculuk konumu Haberi

Hanoğlu Kuyumculuk konumu

Hanoğlu Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Veyselhan Körfeci ve Ayşe Körfeci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.


Hanoğlu Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; KUYUMCULUK a. Kuyumculuk dükkanı işletmek, işlettirmek ve mağazalar zinciri oluşturmak. b. Her türlü altın, gümüş, bronz, platin, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs eşyalarının imalatını ithalat ve ihracatını yapmak. c. Altın, gümüş ve diğer kıymetli madenlerin işlenmesi için eritme ve işletme ocakları ile haddehaneler açmak, işletmek. d. Ayar evleri, ramat evleri, ifraz üniteleri,tamir atölyeleri kurup işletmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...