03 / 05 / 2024

Hanpaşa Düğün Salonu ne zaman açılacak

Hanpaşa Düğün Salonu ne zaman açılacak

Çok Amaçlı Etkinlik Salonları'nı bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Hanpaşa Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nda da sona yaklaştı.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Sıfır Enerjili Binalar’a dönüş başlıyor!

1 Ocak 2021’den itibaren yeni binalarda zorunlu hale getirilen ve birçok ülkenin de eylem planlarında yer alan ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşüme dair yol haritası hazırlanıyor.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

Katie Price 2 milyon sterlinlik evini düğün salonu yapacak!

Katie Price, 2 milton sterline aldığı evini dönüşüme soktu. Price, evini düğün salonuna çevirmek için çalışmalar başlattığını söyledi…

Yasemin Allen İstanbul’a dönüyor!

İki yıl önce Amerika'ya yerleşen oyuncu Yasemin Allen, İstanbul’a dönüyor. Allen, İstanbul'da yeni bir ev bakacak.

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Basmane Çukuru'nda başa dönüldü!

İzmir’de 20 yıldır yılan hikâyesine dönen ‘Basmane Çukuru’ projesinde yine başa dönüldü. TMSF’nin açtığı ihaleyi 80 milyon dolar bedelle alan Folkart ruhsattaki gecikme nedeniyle başlama süresinin dolması üzerine projeden şimdilik çekildi.

Four Winds projesinin tazminat davasında başa dönüldü!

Kadıköy’ün en önemli arazilerinden Meteoroloji arsasına yapılan Four Winds projesiyle ilgili adıköy Belediyesi ile Taş Yapı arasındaki davada başa dönüldü

Hanpaşa Düğün Salonu ne zaman açılacak Haberi

Hanpaşa Düğün Salonu ne zaman açılacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Kalite Kontrol Şube Müdürü Hayri Okkalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Hanpaşa Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gencer ve mahalle sakinleri, Akhisar ilçesine bağlı Hanpaşa Mahallesi'nde devam eden Çok Amaçlı Etkinlik Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Vatandaşların düğün, taziye, toplantı ve benzeri sosyal etkinliklerini yapabilecekleri salonun mahallelerine yapılıyor olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Hanpaşa Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gencer, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Şimdiden hayırlı olsun

Hanpaşa Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun kaba inşaatının tamamlandığını, ince işlerin de tamamlanmasının akabinde çevre düzenlemesinin yapılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da ihtiyaç duyulan her bölgeye ulaştıklarını...