18 / 05 / 2024

Hare Denizcilik Kimin

Hare Denizcilik Kimin

Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fikret Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fikret Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ksy Gayrimenkul Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksy Gayrimenkul Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 milyon TL sermaye ile İrfan Çokol tarafından 9 Ağustos'ta kuruldu.

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gmd Grup İnşaat Hafriyat Petrol Denizcilik Orman Ürünleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gmd Grup İnşaat Hafriyat Petrol Denizcilik Orman Ürünleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Seyitbatak Arslan tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Karakaş tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Unamar Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unamar Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 180 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yıldız, Ahmet Nedim Ömeroğlu ve Ayhan Demirhan ortaklığında kuruldu.

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Serenity Pendik kimin?

29 Nisan 2017 Cumartesi günü basına tanıtılacak olan Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Serenity Pendik kimin?

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği bildirisi yayınlandı.

Hare Denizcilik Kimin Haberi

Hare Denizcilik Kimin


Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fikret Coşkun tarafından kuruldu.


Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, liman inşaatları,deniz tarama faaliyetleri müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited...