29 / 04 / 2024

Harem terminali

Harem terminali

1978 yılında İstanbul'da, Topkapı ve Harem otobüs terminallerinin işleticiliğini İstanbul Belediyesi üstlenmiş. Aylık 10 bin lira kira alan Belediye'nin uygulama ile günlük geliri 60 bin liraya çıkmış.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Petrol Ofisi arsasını satılıyor. İhale, 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

Bilecik Belediyesi tarafından yaptırılan inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı. 10 yıllığına kiraya verilecek terminal, 16 Mayıs'ta ihale edilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

Çanakkale'de 25 yıllığına kiralık feribot terminali ihalesi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni, Çanakkale Gelibolu'da 25 yıllığına feribot terminali yapım ve işletme belgesi alarak işletme işini ihale edecek. İhalesi 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Kastamonu Taşköprü Otobüs Terminali ihaleye çıkıyor!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek otobüs terminali projesi ihaleye çıkıyor. Projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Altınordu Terminali'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 22 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan Altınordu Terminali'nin ihalesi yapıldı.

Harem terminali Haberi

Harem terminali

TOPKAPI VE HAREM OTOBÜS TERMİNALİNİ BELEDİYE İŞLETECEK


  İSTANBUL'da, Topkapı ve Harem otobüs terminallerinin işleticiliğini belediye üstlenmiştir. 

  Belediye Başkanı Aytekin Kotil, yeni uygulama ile belediye aylık gelirinin 10 bin liradan günde 60 bin liraya çıktığını kaydetmiş, şunları söylemiştir:

  ''Daha önce kirada olan Topkapı ve Harem otobüs terminallerinden belediye ayda yaklaşık 10 bin lira kira almaktaydı. Bu terminallerin işleticiliğini biz üstlendik, günlük gelirimiz 60 bin liraya çıktı. Kira gelirlerimizi artırma yolunda başlattığımız çalışmalar çok olumlu yöndedir, pek yakında başka konularda da gelirlerimizi artıracak kararlar uygulamaya koyacağız.''


(1978 yılında Reşat Altın 2.937 liraya satılıyormuş.)


Milliyet Gazetesi 1 Temmuz 1978



Abdullah Kutalmış...