17 / 05 / 2024

harfiyat şirketleri

harfiyat şirketleri

ASM Harfiyat Petrol Sanayi Ticaret Şirketi 25 Aralık 2012 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Libya, Türkiye'den şirketleri ülkeyi yeniden inşa etmeye davet etti!

Libya Ulaştırma Bakanı Muhammed Salim eş-Şehubi, Türkiye'den şirketleri Libyayı yeniden inşa etmeye davet etti...

Finansal Kiralama Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Rus şirketleri Kanal İstanbul Projesi'ni bekliyor! 

Rusya’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Delo’nun Başkanı Sergey Şişkaryev, Kanal İstanbul'un Rus şirketleri açısından ekonomik fırsatlar yaratacağı görüşünde bulundu.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi TBMM'de onaylanarak yasalaştı. 

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Tasarruf finansman şirketleri yasal mevzuata kavuştu!

Tasarruf finansman şirketleri yasal mevzuata kavuştu. Peki düzenleme ile neler değişti? Neler kabul edildi? İşte ayrıntılar...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2019!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri girebildi? İşte Anadolu 500 listesine giren en iyi inşaat şirketleri...

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

Sigorta şirketleri İzmir depremi için seferber oldu!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında tüm sigorta şirketleri çalışmalara başladı. Türkiye Sigorta Birliği yaptığı açıklamada çalışmalar tamamlandığında sigortalıların tüm hasarlarının karşılanacağını belirtti. 

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

harfiyat şirketleri Haberi

harfiyat şirketleri

ASM Harfiyat Petrol Sanayi Ticaret Şirketi 25 Aralık 2012 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin alanları; her türlü inşaat yol köprü baraj ve altyapı vb. işlerini yapabilir bu amaçla her türlü hafriyat ihalesine katılabilir alıp satıp kiralayabilir,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Şehit Jandarma Er Savaş Kaya Sokak No:43 D.3 adresinde faaliyete geçirilen şirketin müdürlüğünü 25 Aralık 2032 tarihine kadar Selim Kızıloğlu...