29 / 04 / 2024

harita mühendisi Mehmet Ayıkdır

harita mühendisi Mehmet Ayıkdır

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayıkdır kimdir? Harita Mühendisi Mehmet Ayıkdır bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Ayıkdır..

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz vefat etti!

İTÜ 1962 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Fahir Demirseven vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Fahir Demirseven vefat etti. Merhum Demirseren'in ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu 28 Kasım 2017 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Van'da harita mühendisi dolandırıcılıktan gözaltına alındı!

Van Tuşba Belediyesi'nde görevli harita mühendisinin de aralarında olduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti. Kılıç'ın 1953'lü sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti!

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Zeki Önder'in ağabeyi İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti. Cenazesi yarın Giresun Görele Yeni Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecek.

Adıyaman'da Harita Mühendisleri teşkilatlanıyor!

Adıyaman'da uzun yıllar boyunca harita mühendisi olarak görev yapan kişilerin yanı sıra mesleğe yeni başlayan harita mühendisleri, Harita Mühendisleri İl Temsilciliği'nin yeniden aktif hale getirilmesi için bir araya geldi.

Pendik Belediyesi mimar, mühendis ve harita teknikeri sınav sonuçları!

Pendik Belediyesi'nin mimar, inşaat mühendisi, harita mühendisi ve harita teknikeri alımı için düzenlediği sınavın sonuçları açıklandı. İşte Pendik Belediyesi personel alımı için düzenlenen sınav sonucuna göre belirlenen asil ve yedek adaylar...

İnşaat Mühendisi Ahmet Cumalı vefat etti!

İnşaat Mühendisi Ahmet Cumalı vefat etti. Merhum Mehmet ve Kaniye Cumalı'nın oğulları Cenazesi Bugün Ataköy 5. Kısım Camii'nden ikindi namazına müteakip Yedikule aile mezarlığına defnedilecektir.

DSİ, İnşaat Mühendisi alacak!

Devlet Su İşleri (DSİ), Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde görevlendirmek üzere 85 inşaat mühendisi alacak. DSİ, inşaat mühendisiyle birlikte makina, maden, harita, ziraat, jeoloji, elektrik-elektronik ve jeofizik mühendisi de alacak...

İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Gökhan vefat etti!

İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Gökhan vefat etti. Cenazesi 17 Eylül 2014 Çarşamba günü İstanbul Bahçeköy Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Bahçeköy Mezarlığı 'nda defnedilecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Çötür vefat etti!

Hatice Çötür'ün eşi, Bayındırlık Bakanlığı müsteşarı ve inşaat yüksek mühendisi Mehmet Çötür vefat etti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Bartın Şadırvan Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

harita mühendisi Mehmet Ayıkdır Haberi

harita mühendisi Mehmet Ayıkdır

Mehmet Ayıkdır kimdir?

Mehmet Ayıkdır, 1982 yılında Ankara’da doğmuştur. 2000 yılında Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünü 2006 yılında tamamlamıştır.


2006 yılında gayrimenkul değerleme sektörüne girmiştir. Makine parkı değerlemesi, liman / marina değerlemesi, pazar araştırmaları, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi ve verimli kullanım çalışmaları alanında uzmanlık kazanmıştır.


Mayıs, 2011 tarihinden itibaren Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve genel müdürlük görevlerini yürütmektedir.


AYIKDIR, TMMOB Harita Mühendisliği Odası ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB)...