17 / 05 / 2024

Harmancık termal tesisi

Harmancık termal tesisi

Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık ’a, Ilıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındırılacağı modern bir tesis kazandırmayı hedefliyor.

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları ve projedeki konutların fiyatları...

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları!

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ne kadar? İşte Bursa Harmancık TOKİ 2020 projesi detayları...

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Harmancık termal tesisi Haberi

Harmancık termal tesisi

‘Daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent’ hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, bütünşehir yasasının ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde de hizmetlerini bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık’ta Ilıcaksu mevkiindeki termal su bölgesinde incelemelerde bulundu. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Harmancık Kaymakamı Hakan Engin ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının eşliğinde gerçekleştirilen incelemenin ardından bölgeye termal suların değerlendirileceği bir tesis kurulacağı belirtildi.


“Termal sular değerlenecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın her alanda gelişimini ve kalkınmasını sağlarken bir yandan da yeni ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatarak, “Dağ yöresinin güzel ilçesi Harmancık’ta, Ilıcaksu mevkiinde, bölgemizin ekonomisine katkı sağlayacak unsurlardan biri de termal sularımız... Şu anda sadece Ilıcaksu bölgesinde, bu havzada, büyük bir tesise...