27 / 04 / 2024

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.



Mavişehir Spor Alanına yapılması planlanan toplam büyüklüğü 100 dönüme ulaşan altyapı tesisi hakkında Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, AK Parti  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ ve İZVAK Başkanı Ali Erten'le beraber, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'un da katıldığı ziyaret sırasında, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Yaya ve yönetici Kazım Türk de katılım gösterdi.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sonrasında yönetim kurulu adına açıklamalar yapan Başkan Turgay Büyükkarcı, "Bakanımızdan gereken onayı aldık.  TOKİ  ile proje detayları üzerinde çalışmaya başlıyoruz. En kısa zamanda altyapılarımızı ayağa kaldıracak bu projeyi hayata geçireceğiz. Karşıyakamıza hayırlı olsun. Bu projenin gerçekleşmesi için büyük emek ve destek veren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a camiamız adına teşekkürlerimizi borç biliriz" şeklinde konuştu. 


Geri Dön