09 / 05 / 2024

Karşıyaka toki projesi

Karşıyaka toki projesi

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

TOKİ Kızılcahamam Karşıyaka 1. Etap ihalesi çok yakında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümle alakalı da TOKİ'ye talimat verdiğini ve Karşıyaka Mahallesi'ndeki 1. etap çalışmasının ihalesini çok kısa süre içerisinde yapacaklarını söyledi...

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Plus ödeme kampanyası!

Varyant Karşıyaka Plus projesi Kumko Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirildi. Beş blok olarak planlanan projede 0,53'ten başlayan faizlerle ödeme yapılabiliyor...

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Bivalvia Residence satış ofisi!

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Bivalvia Residence projesi Biva Mimarlık tarafından denize 150 metre mesafede yer alıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Karşıyaka toki projesi Haberi

Karşıyaka toki projesi

Mavişehir Spor Alanına yapılması planlanan toplam büyüklüğü 100 dönüme ulaşan altyapı tesisi hakkında Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İZVAK Başkanı Ali Erten'le beraber, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'un da katıldığı ziyaret sırasında, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Yaya ve yönetici Kazım Türk de katılım gösterdi.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sonrasında yönetim kurulu adına açıklamalar yapan Başkan Turgay Büyükkarcı, "Bakanımızdan gereken onayı aldık. TOKİ ile proje detayları üzerinde çalışmaya başlıyoruz. En kısa zamanda altyapılarımızı ayağa kaldıracak bu projeyi hayata geçireceğiz. Karşıyakamıza hayırlı olsun. Bu projenin gerçekleşmesi için büyük emek...