04 / 05 / 2024

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 



Karşıyaka Stadı’nın ruhsatı için Karşıyaka Belediyesi’ne başvuracaklarını, verilmemesi durumunda devreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın devreye gireceğini ve ruhsatı alıp stadı yapacaklarını dile getiren Kerem Ali Sürekli, “Başından beri uğraşıyoruz. Bundan sonra tek yetkili Karşıyaka yönetim kurulu. İZVAK ile beraber Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile beraber Karşıyaka yönetim kurulu stat için çalışıyorlar. İtirazlar vardı reddedildi. Şimdi bürokratik aşamalar hallediliyor. Ruhsat aşamasına gelindi. Ruhsat için başvuru yapılacak Karşıyaka’ya. Verirlerse verirler, vermezlerse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsatı alacağız, stadı yapacağız. İnşallah davadan vazgeçerler. Vazgeçmezlerse gençlik ve spor il müdürlüğü ile kulübümüz gereğini yapacak”  dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre zor günlerden geçen Karşıyaka Spor Kulübü’ne Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın 3 milyon lira vererek destek olup Karşıyaka’nın puan silme cezasının önüne geçildiğini de sözlerine ekleyen Kerem Ali Sürekli, “Karşıyaka Kulübü zor günler geçiriyor. 3 milyon lira en zor günümüzde destek oldu Mesut Sancak ve puan silme cezalarının önüne geçti. Her konuda yanındayız. Bizi izlemeye devam edin. Bugünleri aşalım, Karşıyaka Spor Kulübü için daha neler yapacağız, ileriki günlerde konuşuruz” diye konuştu.

Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’ya 13 katlı, 150 yataklı devlet hastanesinin imar çalışmalarının  İzmir  Büyükşehir Belediyesi’nde sürdüğünü dile getirerek, hastanenin Karşıyaka’ya yapılacağı müjdesini verdi, semt polikliniğinin de faaliyete geçeceğini açıkladı:  

“Burası Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin arkası. Hastane için uğraşıyoruz, çalışıyoruz. İmar çalışmaları büyükşehirde devam ediyor. İşlemler sürüyor. En kısa zamanda semt polikliniği de faaliyete geçecek. Vatandaşların sıkıntısı bitecek.”
 
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin Karşıyakalılara son müjdesi ise TOKİ’nin ilçeye  TOKİ  konutları yapacağıyla ilgili oldu, “Karşıyaka’ya TOKİ konutlarını da getireceğiz. Bu da nokta” diye konuştu. 


Geri Dön