04 / 05 / 2024

Harmony Towers projesinde indirim

Harmony Towers projesinde indirim

Bayramın 3. ve 4. Gününe özel bir indirim uygulayan Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Mina Towers projesinde lansmana özel ödeme imkanı!

Mina Towers projesinde lansmana özel fiyat ve ödeme imkanları ile satışlar başladı. Yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan projede metrekare fiyatları ortalama 7 bin 400TL.

Kastamonu Kantar Towers projesinde teslimler başlıyor!

Atılım İnşaat tarafından Kastamonu Tosya yolu üzerinde temeli atılan Kantar Towers projesinde Kurban Bayramı’nın hemen ardından teslimler başlıyor.

Harmony Towers'ta metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışta.

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim!

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Harmony Towers projesine yoğun ilgi!

EROĞLU Gayrimenkul'un Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projeleri fuarda tanıtılırken, özellikle bu projeleri Körfez bölgesindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Antakya Elit Towers projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da yapılması planlanıyor.

Harmony Towers projesinde indirim Haberi

Harmony Towers projesinde indirim

Prestijli konut projelerini birbiri ardına hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, Kurban Bayramı’nda da müşterilerine ayrıcalıklı yatırım imkanı veriyor. Bayramın 3. ve 4. Gününe özel bir indirim uygulayan Eroğlu Gayrimenkul  İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor.



Eroğlu Gayrimenkul, bulunduğu bölgeye ve yatırımcısına değer katan, birbirinden cazip 4 projesinde, Kurban Bayramı’nın 3. ve 4. günlerine özel 10.000 TL indirim imkanı sunuyor. 2 gün boyunca  yatırımcılar İstanbul Küçükçekmece’de yer alan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, İsatnbul Büyükçekmece’de inşaa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa’nın Nilüfer ilçesinde hayata geçirilen Harmony Towers projelerinden 1+1’den 4+1’e kadar pek çok seçenek arasından  daire sahibi olabilecekler.


Daireler ve kampanya ile ilgili bilgi almak isteyenler...