09 / 05 / 2024

harran a italya dan kardeş şehir

harran a italya dan kardeş şehir

İtalya’nın Alberobello ile Harran belediyeleri kardeş şehir oldu. İtalya’nın güneydoğusunda Harran’daki kubbe evlere benzer yapılarıyla ün yapmış Alberobello kenti ile Harran ilçesi, bu benzerlikten yola çıkılarak kardeş kent oldu....

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi açıldı!

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi Beyoğlu’nda 20 bin TL bedelle Doğu Kaptan tarafından açıldı.

İtalya'da 1 Euro'dan satılan evlerin şaşırtan gerçeği!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evleri 1 Euro'dan satışa çıkardı.2019'da Sicilya'da bu evlerden birini satın alan vatandaş ev yüzünden zor zamanlar yaşadı.  

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

İtalya'da inşaatların 4 Mayıs’tan itibaren açılması planlanıyor!

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte yaptığı açıklamada, , 4 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tedbirleri gevşetmeye başlayacaklarını belirtirken, buna göre, inşaat imalat ve toptan ticaret sektörlerinin 4 Mayıs 2020 tarihinden itibaren açılacağını söyledi.

İtalya'daki inşaatların 4 Mayıs'ta açılması planlanıyor!

İtalya'da 3 Mayıs akşamı sona ermesinden sonra ülkede 4 Mayıs tarihinde ilk olarak imalat, inşaat ve fabrikaların açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

İtalya'nın ilk Starbucks'ı açılıyor!

Amerikalı kahve zinciri Starbucks, İtalyanlara kahve satmaya başlayacak. Starbucks, ülkedeki ilk mağazası Milano'da açıyor...

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

harran a italya dan kardeş şehir Haberi

harran a italya dan kardeş şehir


Şanlıurfa’nın Harran ilçesiyle İtalya’nın Alberobello belediyeleri arasında kardeş kent protokolü imzalandı.


İtalya’nın güneydoğusunda Harran’daki kubbe evlere benzer yapılarıyla ün yapmış Alberobello kenti ile Harran ilçesi, bu benzerlikten yola çıkılarak kardeş kent oldu.


Alberobello’da yapılan törenle Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Alberobello Belediye Başkanı Michele Maria Longo kardeş kent protokolüne imza attı.


Longo, imza töreninde yaptığı konuşmada, Alberobello evlerinin doğudan özellikle Harran’dan ilham alınarak, doğu medeniyetinden etkilenerek inşa edildiğini söyledi.


Törene İtalyan senatörler Riccardo Migliori, Giuseppe Caforio, Pietro Luitzi, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Abdulkadir Emin Önen ve Halil Özcan, Harran Kaymakamı Selami Yazıcı ve Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği İkinci Katibi Aytunç Menevşe...