17 / 05 / 2024

Harran Üniversitesi bina yapım ihalesi

Harran Üniversitesi bina yapım ihalesi

HRÜ Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Ar-Ge Merkezi Binası yapım işi 6 Kasım 2014 tarihinde saat 14.00 'te ihaleye çıkıyor. Toplamda 330 günde tamamlanacak.

KPSS’ye giren herkes başvurabiliyor! Harran Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacak!

Yazılı ve sözlü sınav yok! Harran Üniversitesi’nin çeşitli birimlerinde ve hastanelerinde istihdam edilmek üzere toplamda 109 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi ise 6 Mart 2023.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Harran Ovası betonlaşıyor!

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim görevlisi Ali Rıza Öztürkmen, 2006 yılında 20 bin dekar olan tarım arazilerindeki betonlaşma oranının son 10 yılda yaklaşık 3 kat artarak 60 bin dekara çıktığını ifade etti.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesi hastane mi olacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesinin hastane yeri olarak tahsisine karar verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Harran Üniversitesi bünyesinde 3 meslek yüksek okulu açılacak!

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2016 ve 2017 yıllarının, Harran'ın en parlak dönemi olacağını söyledi.

Şanlıurfa Siverek'te fakülte açılacak!

Harran Üniversitesi, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine fakülte açılması için gereken adımları atmaya başladı. Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Rektörlük binasında fakülte kuruluş toplantısı gerçekleşti.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Osmanbey Kampüsüne taşındı!

Osmanbey Kampüsüne 10 Şubat 2016 tarihinde taşıma işlemine başlayan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 5 günlük taşıma işlemlerinin ardından dün yeni hastanede hastalara vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi 15 Şubat'ta açılacak!

20 yıl önce temeli atılan ve yapımı yılan hikâyesine dönen 600 yataklı Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi için geri sayım başladı. Hastane 15 Şubat'ta açılıyor.

HÜ'de 600 yataklı hastane için güneş enerji santralı kurulacak!

Bu kapsamda piyasa araştırması yapılması için harekete geçen Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Malatya İnönü Üniversitesine bir heyet gönderdi.

İzzettin Küçük: Harran turizm merkezi olacak!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Harran İlçesi’ndeki Harran Höyük’te Nisan ayında başlatılan kazı çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeleri sırasında Küçük, Harran Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal’dan kazı çalışmaları hakkında

Şanlıurfa’ya Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu!

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi’nin talebiyle Diş Hekimliği Fakültesi kurulması teklifi onaylandı. Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Harran'da beton yapıya izin yok!

Harran ilçesine bu yıl yaklaşık 2 milyon turistin gelmesi hedefleniyor. Konik kubbeli evleri ve farklı mimarisinin yanı sıra ilk İslam üniversitesi kalıntılarının da bulunduğu ilçeyi her yıl yurtiçi Ve yurtdışından binlerce turist ziyaret ediyor.

Mehmet Özyavuz: Harran'da 2 milyon turist hedefliyoruz!

KONİK kubbeli evleri ve farklı mimarisinin yanı sıra ilk islam üniversitesi kalıntılarının da bulunduğu Şanlıurfa'nın tarihi Harran ilçesine her yıl yurtiçi ve yurtdışından binlerce turist ziyaret ediyor.

Harran Üniversitesi bina yapım ihalesi Haberi

Harran Üniversitesi bina yapım ihalesi



HRÜ Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Ar-Ge Merkezi Binası yapım işi ihaleye çıkıyor. Toplamda 330 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 6 Kasım 2014 tarihinde saat 14.00'te Harran Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda yapılacak. 



İHALE İLANI:


BİNA YAPTIRILACAKTIR HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ - Evrak No: 888


BİNA YAPTIRILACAKTIR


YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HARRAN ÜNİVERSİTESİ


HRÜ Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Ar-Ge Merkezi Binası yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/130372


I-İdarenin

a) Adresi: OSMANBEY KAMPUSU MARDİN YOLU 22.KM. YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 63300 ŞANLIURFA MERKEZ/ŞANLIURFA


b) Telefon ve faks numarası : 4143183828 - 4143183815


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet...