03 / 05 / 2024

Harry Potter ev

Harry Potter ev

Filmde, Harry Potter’ın doğduğu yer olan Godric's Hollow’da yer alan ev, 995 bin sterline (4,5 milyon lira) satışa çıkarıldı.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!

Prens Harry ve Meghan Markle ev aldı!

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Prens Harry Malibu'dan ev alacak!

Prens Harry, ABD'li eşi Meghan Markle için Malibu'da ev bakmaya başladı. Harry, yeni evleri için 7 milyon dolar (41 milyon TL) bütçe ayırdı.

Prens Harry ve Düşes Meghan'ın ev tadilatı 2,4 milyon sterline mal oldu! 

İngiltere'de Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Nisan'da taşındıkları evin tadilatının vergi mükelleflerine 2,4 milyon sterline mal olduğu açıklandı. 

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Kraliçe Elizabeth'ten muhteşem ev hediyesi!

İlk bebeklerini kucaklarına alacak Prens Harry ile Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'ten paha biçilemez bir ev hediyesi geldi.

Kraliyet ailesinin yeni ev endişesi!

İngiliz kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle ve kocası Prens Harry'nin yeni ev planları alt üst oldu. Yakında bir bebek sahibi olmaya hazırlanan çifti yeni ev endişesi sardı.

Harry Potter temalı kafe Trabzon'da açıldı!

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

Harry Potter ev Haberi

Harry Potter ev

Harry Potter film serisinin çekildiği, Harry Potter karakterinin çocukluk döneminin geçtiği ev 995 bin sterline (4,5 milyon liraya) satışa çıkarıldı.



İngiltere’nin Suffolk bölgesinde bulunan altı yatak odalı, dört banyolu evin satış ilanında, Harry Potter filmlerinin çekildiği yer olduğu belirtildi.