29 / 04 / 2024

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...



PlayStation Plus, oyunculara oyunlara, çevrimiçi çok oyunculu modlara ve özel içeriklere erişim sağlayan ücretli bir PlayStation abonelik hizmeti olarak geçtiğimiz aylarda ülkemizde de kullanıma sunuldu. Her ay ücretsiz oyunlarla dikkat çeken platformun Kasım ayındaki oyunları sızdırıldı.

PlayStation 5 oyun konsolu en ucuz bu adreste! 11 Ekim 2022 fiyatları... PS PLUS'TA KASIM AYINDA SUNULACAK ÜCRETSİZ OYUNLAR AÇIKLANDI!

PS Plus için Kasım'da Ücretsiz Oyun Açıklandı Nioh 2, The LEGO Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies, Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen oyun arasında yer alıyor. Ücretsiz oyun 1 Kasım'dan itibaren erişilebilir olcak. Her zaman olduğu gibi, kademeden bağımsız olarak tüm PS Plus aboneleri bu oyunlara Kasım ayında ücretsiz olarak sahip olabilecek.

ShiftDeleteNet'te yer alan habere göre; kasım ayı içerisinde Playstation Plus’ta sunulacak oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies bulunuyor. Ücretsiz oyunlar 1 Kasım’dan itibaren kullanılabilir olacak. Her zamanki gibi, tüm PS Plus aboneleri, kademeleri ne olursa olsun, Kasım ayı içerisinde bu oyunları ücretsiz olarak edinebilecek.

Oyunun detaylarına geçmeden önce bu bilginin resmi olmadığını lütfen unutmayın. Ancak sızdırılan bu bilgiler genel olarak doğru olabiliyor. 

947 TL lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Sengoku döneminin daha sakin dönemlerinde geçen ve ilk oyunun öncesini anlatan Nioh 2, mücadelelerin nasıl başladığına şahit olma fırsatı sunuyor. Nioh 2’nin hem PS5 hem de PS4 sürümleri ücretsiz olacak.

Lego Harry Potter Collection, piyasadaki en yeni Lego video oyunu değil, ancak hem eleştirmenler hem de hayranlar tarafından en iyi oyunlardan biri olarak kabul ediliyor. Bu koleksiyon, 1-4 ve 5-7. yılları tek bir oyunda birleştiriyor. Bu oyun PS4’te sunuluyor.

Fizik tabanlı bulmaca oyunu Heavenly Bodies ile Kasım ayı ücretsiz oyun listesi tamamlanıyor. Oyuncuların sıfır yerçekimi ortamını keşfetmelerine, bulmacaları çözmelerine ve uzaydaki güzellikleri toplamasına olanak tanıyan Heavenly Bodies’in PS5 ve PS4 sürümleri ücretsiz oluyor.

Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...


Geri Dön