02 / 05 / 2024

Harry Potter serisi

Harry Potter serisi

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL.

J.K Rowling'in Edinburgh'daki evi 3.6 milyon dolara satıldı!

İngiliz yazar J.K Rowling'in Edinburgh'daki evi ismi açıklanmayan bir İskoçyalı işadamına 3.6 milyon dolara satıldı...

J.K. Rowling, Hogwarts Cadı Okulu tarzında oyun alanı yaptırdı!

J.K. Rowling, Edinburgh’daki malikânesinin arka bahçesine çocukları için Hogwarts Cadı Okulu tarzında bir oyun alanı yaptırıyor

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!

Harry Potter temalı kafe Trabzon'da açıldı!

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

Harry Potter'ın evi satılıyor!

Filmde, Harry Potter’ın doğduğu yer olan Godric's Hollow’da yer alan ev, 995 bin sterline (4,5 milyon lira) satışa çıkarıldı.

Harry Potter'ın evi 650 bin Pound'a satıldı!

Harry Potter filminin açılış sahnesine set olan İngiltere’nin Martins Heron kasabasındaki ev satışa çıkarılmıştı. Harry Potter hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ev 650 bin Pound'a ( 2 milyon 867 bin TL) satıldı.

Harry Potter'ın evi 2 milyon TL'ye satışa çıktı!

Filmin açılış sahnesine set olan İngiltere’nin Martins Heron kasabasındaki ev, 475 bin sterline (Yaklaşık 2 milyon TL) satışa çıktı.

Daniel Radcliffe'in çocukluk evi 1.45 milyon sterline satılıyor!

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor.Anlatılanlara göre Radcliffe, Harry Potter rolü için seçildiğini de bu evin banyosunda yıkanırken öğrendi.

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Harry Potter serisi Haberi

Harry Potter serisi

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL. De Vere House adlı evin bu kadar büyülü olmasının nedeni ise Harry Potter'ın doğduğu ev olması. Serinin filmlerinde bu bina Harry'nin doğduğu ve Voldemort'la ilk karşılaşmasını yaşadığı yer olarak kullanıldı.


Filmin ardından De Vere House bir anda İngiltere'nin en çok ziyaret edilen evi haline geldi. Adını 14'üncü yüzyıldan 17'nci yüzyıla kadar burada yaşayan de Vere ailesinden alan evin şimdiki sahipleri Jane Ranzetta ve eşi Tony Ortaçağ'dan kalan evde, resim odası, mutfak, temizlik odası, üç adet çift yatak odası, iki banyo ve bir de çatı katı mevcut. Tarihçilere göre Yedinci Henry de 1498 senesinde...