16 / 05 / 2024

Harun Karacan aday

Harun Karacan aday

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koydu. Peki Harun Karacan kimdir? İşte Harun Karacan'ın biyografisi...

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı: Bahattin Demirbilek!

Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray'a başkan adayı oldu. 

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Harun Karacan aday Haberi

Harun Karacan aday

Harun Karacan kimdir?

1966 yılında Eskişehir’de doğan Harun Karacan, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesidir.


Yanı sıra, Karacan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 1990’lı yılların başında babası Ali Karacan’dan devralarak şirketin kurumsallaşma sürecini tamamlamıştır.


Akaryakıt istasyonu ile başlayan büyüme süreci, Türkiye’nin önde gelen enerji markaları ile gerçekleştirilen yakın işbirliği ile büyük bir ivme kazandı. Her yıl artan istasyon sayısı ile birlikte Karacan Grup, bölgenin akaryakıt sektöründeki lider kurumlardan biri haline geldi.


Ayrıca Eskişehir’den yeni bir marka çıkarma hedefi doğrultusunda yakın zamanda Laçin markası ile maden suyu sektörüne de adım attı.


Harun Karacan iş yaşamındaki başarılarının yanı sıra, birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda üst düzey yöneticilik görevi üstlendi; çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attı. İnsan ilişkilerindeki pozitif...