02 / 05 / 2024

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı: Bahattin Demirbilek!

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı: Bahattin Demirbilek!

Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray'a başkan adayı oldu. 



Bir tarafta Galatasaray genel kurul üyeliği ve başkanlık hayali; diğer tarafta ise Rus ekibi Krasnodar’ın ikinci başkanlığı...  Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek, Galatasaray sevgisini oğluna da yansıtmış; adı Aslan...

Fanatik'te yer alan habere göre Krasnodar takımını 9 sene önce sıfırdan kurduklarını dile getiren Demirbilek, Krasnodar çevresinde 18 bin çocuk akademilerimizde eğitim alıyor. Bunların yarısı akademi içindeki okuldan da yararlanıyor. 

Galatasaray’ı ve Galatasaraylılar konusunda da görüşlerini dile getiren Demirbilek, “Şahıslar üzerinden değerlendirme yapmak doğru değil ama Galatasaray takımının sahaya forvetsiz çıkma lüksünün olmaması gerekiyor. Galatasaraylı futbolcuların bireysel olarak verimlerine bakınca Rusya’da pazarları olduğunu söylemek zor. Rusya Ligi’nin yaş ortalaması Türkiye’den bir yaş genç. 

Elbette Galatasaray’da başkanlık hayalim var. Bundan kaçış olmaz. Galatasaray ihtiyaç duyarsa akan sular durur” dedi.

Cim-Bom’un son dönemdeki sorunlarına da yorum getiren ünlü iş insanı, “Öncelikle biz işimizi dört dörtlük yapmalıyız. Dışardan etkiler sizi yüzde 5 ya da 10 etkiler” dedi.

 

Bahattin Demirbilek kimdir?
 


Geri Dön