18 / 05 / 2024

esta Bahattin Demirbilek

esta Bahattin Demirbilek

Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray'a başkan adayı oldu. 

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek evleri ayırdı!

MasterChef yarışması jüri üyesi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Bahattin Uçar 2020-2021'i değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Uçar'ın değerlendirmesi...

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Demirbilek Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Demirbilek Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbilek tarafından kuruldu. 

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Putin, ESTA'nın inşa ettiği Yuri Gagarin Havalimanı'nın açılışını yaptı!

Toplamda 43 bin 147 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen Yuri Gagarin Havalimanı hizmete açıldı.

Invest Beta İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Invest Beta İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Uçar, Bahattin Uçar ve Egemen Uçar ortaklığında kuruldu.

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı 27 Ağustos'ta açılacak!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

Kısmetim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmetim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirbilek tarafından kuruldu...    

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

esta Bahattin Demirbilek Haberi

esta Bahattin Demirbilek

Bir tarafta Galatasaray genel kurul üyeliği ve başkanlık hayali; diğer tarafta ise Rus ekibi Krasnodar’ın ikinci başkanlığı...  Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek, Galatasaray sevgisini oğluna da yansıtmış; adı Aslan...

Fanatik'te yer alan habere göre Krasnodar takımını 9 sene önce sıfırdan kurduklarını dile getiren Demirbilek, Krasnodar çevresinde 18 bin çocuk akademilerimizde eğitim alıyor. Bunların yarısı akademi içindeki okuldan da yararlanıyor. 

Galatasaray’ı ve Galatasaraylılar konusunda da görüşlerini dile getiren Demirbilek, “Şahıslar üzerinden değerlendirme yapmak doğru değil ama Galatasaray takımının sahaya forvetsiz çıkma lüksünün olmaması gerekiyor. Galatasaraylı futbolcuların bireysel olarak verimlerine bakınca Rusya’da pazarları olduğunu söylemek zor. Rusya Ligi’nin yaş ortalaması Türkiye’den bir yaş genç. 

Elbette Galatasaray’da başkanlık hayalim var. Bundan kaçış olmaz. Galatasaray ihtiyaç duyarsa akan sular durur”...