18 / 05 / 2024

Harun Korkmazoğlu

Harun Korkmazoğlu

İstanbul Korkmazoğlu İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Korkmazoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2016 tarihinde kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Gamda İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamda İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Macun, Mehmet Harun Ömeroğlu, Mehmet Harun Ömeroğlu ve Gökçen Ömeroğlu ortaklığında kuruldu. 

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Haliloğlu, Özgür Arslan, Sedat Bayburtlu, Ömer Haliloğlu ve Harun Haliloğlu ortaklığında Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Haliloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Haliloğlu, Harun Haliloğlu ve Ümit Haliloğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım getirmeyi hedefliyoruz!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

HMZ İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HMZ İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Gündoğan ve Harun Çiftcioğlu ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, T.Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Çalımlıoğlu Türkiye pazarına açıldı!

Bursalı gayrimenkul firması Çalımlıoğlu A.Ş., hedef büyüterek Türkiye pazarına açıldı.Harun Çalımlıoğlu, "ulaşım ağları ve dev sanayi yatırımlarının odağındaki arazilerimizi ulusal ve küçük yatırımcılara sunmak, çözüm ortağı olmak istiyoruz" dedi.

MMC Mumcuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMC Mumcuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Mumcuoğlu ve Ali İmran Mumcuoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Kuşkonmaz Sokak'ta kuruldu.

Harun Çalımlıoğlu: Toprağa yatırım yapan kaybetmez!

Gayrimenkul yatırımında 26 yıldır hedefi vuran öngörüleriyle uzmanlığını kanıtlayan Çalımlıoğlu Gayrimenkul AŞ 2016’da yatırımcılarına yine kazandıracak.

Harun Çalımlıoğlu: Araziye yatırım yapın!

Bursa merkezli Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün Başkanı Harun Çalımlıoğlu, küçük girişimcinin, yatırım yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını söyledi.

İstanbul Korkmazoğlu İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Korkmazoğlu İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Korkmazoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2016 tarihinde kuruldu.

Harun Korkmazoğlu Haberi

Harun Korkmazoğlu
İstanbul Korkmazoğlu İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Korkmazoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


İstanbul Korkmazoğlu İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...