07 / 05 / 2024

harun koyunoğlu

harun koyunoğlu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerini açıkladı. İşte Saf GYO'nın yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komiteleri...

Saf GYO yatırımcı ilişkileri ve kurumsal yönetim komitesini yayımlandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. , yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticileri ve kurumsal yönetim komitesinde yer alan üyelerini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklama ile yayımladı.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Koyunoğlu Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koyunoğlu Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koyunoğlu ve Cihat Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Gamda İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamda İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Macun, Mehmet Harun Ömeroğlu, Mehmet Harun Ömeroğlu ve Gökçen Ömeroğlu ortaklığında kuruldu. 

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Haliloğlu, Özgür Arslan, Sedat Bayburtlu, Ömer Haliloğlu ve Harun Haliloğlu ortaklığında Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Haliloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Haliloğlu, Harun Haliloğlu ve Ümit Haliloğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım getirmeyi hedefliyoruz!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

HMZ İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HMZ İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Gündoğan ve Harun Çiftcioğlu ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, T.Yolu Caddesi'nde kuruldu.

harun koyunoğlu Haberi

harun koyunoğlu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerini açıkladı.


Açıklama:

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır:


1.Şirketimizin Yönetim Kurulu bünyesinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca aşağıda belirtilen komitelerin oluşturulmasına,


2.Şirketimizde kurumsal yönetim İlkelerinin uygulanıp uygulanmadığını, uygulanmıyor ise gerekçelerini ve bu prensiplere tam olarak uymama dolayısıyla meydana gelebilecek çıkar çatışmalarını tespit etmek ve Yönetim Kurulu'na kurumsal yönetim uygulamalarını iyileştirici tavsiyelerde bulunmak ve yatırımcı ilişkileri bölümünün çalışmalarını gözetmek amacıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kurulmasına, aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesinin; Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi'nin görevlerini de yerine getirmesine,


a.Komite Başkalığına Sayın Ekrem PAKDEMİRLİ'nin,


b.Komite Üyeliğine Sayın Güner ÖZTEK ve Sayın Harun KOYUNOĞLU'nun seçilmesine,


3.Şirketin muhasebe sistemi, finansal bilgilerinin kamuya açıklanması, bağımsız denetimi ve iç...