02 / 05 / 2024

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi  adres 

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi  adres 

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Akmerkez GYO'dan ilk 9 ayda 264.2 milyon TL hasılat!

Akmerkez GYO, 2023 yılının ilk ayına ilişkin finansal rakamlarını tek tek açıkladı. Peki Akmerkez GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ve toplam varlığı ne kadar oldu?

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Akmerkez GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre; şirket söz konusu 1 Ocak-30 Eylül 2022 döneminde 147 milyon 149 bin 449 Türk Lirası hasılat elde etti. İşte ayrıntılar...

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Özak GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Özak GYO, 1 Ocak 2022 - 31 Mart 2022 dönemine ilişkin finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Torunlar GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? 

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda 2022'nin ilk 3 ayında elde edilen hasılat ve kira geliri verileri belli oldu. İşte raporda yer verilen o rakamlar...

Nurol GYO 2021'de ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Nurol GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 2021'de 484 milyon 199 bin 469 TL hasılat ve 21 milyon 434 bin 132 TL kira geliri elde etti.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Yeni Gimat GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Yeni Gimat GYO 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde 277 milyon 696 bin 323 TL hasılat ve 212 milyon 602 bin 141 TL kira geliri elde etti. 

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi  adres  Haberi

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi  adres 

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-ÇATI a) Her türlü kamu ve özel sektöre ait çatı işlerinin ahşap ve metal malzemelerden imalatını yapabilir, aynca kamu ve özel sektöre ait olan binaların dış ve iç mekanlarını ahşap ve metal malzeme ile giydirme cephe sistemleri ve bina içi bölme sistemleri yapabilir. b) Metal ve ahşap malzeme ile imal edilmek üzere bina imalat tamirat tadilat işlerini yapabilir metal ve ahşap malzemelerden bina imalatı ile inşaat taahhüt işleri yapabilir inşaatların çatı işlerinde kullanılan malzemeleri yurt içi ve yurt dışında temin edebilir her çeşit mamul yan mamul ham...