28 / 04 / 2024

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ve toplam varlığı ne kadar oldu?



Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 30 Haziran 2023 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı.

Akmerkez GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporunda yer alan verilere göre şirket, 30 Haziran tarihi itibarıyla 167 milyon 688 bin 103 TL haslılat elde etti.

Akmerkez GYO tarafndan açıklanan verilere göre şirketin, 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla toplam varlığı ise 3 milyar 305 milyon 76 bin 638 TL olduğu belirtildi.

AKMERKEZ GYO KAP AÇIKLAMASI:

FİNANSAL TABLOLARIN VE FAALİYET RAPORUNUN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ   :  08.08.2023
KARAR SAYISI   :  22

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN
II-14.1 SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI

a) Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanmış II-14.1 Sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan ve 30.06.2023 tarihinde sona eren ara faaliyet dönemine ait finansal tabloları ve raporları ile faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini, 

b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini, 

c) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, tebliğ uyarınca hazırlanmış finansal tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, şirketimizin finansal durumu ve faaliyet sonuçlarını, karşı karşıya olunan önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığını beyan ederiz.

İstanbul,

Saygılarımızla,

Özge BULUT MARAŞLI  Denetimden Sorumlu Komite Başkanı  

Ömer EGESEL  Denetimden Sorumlu Komite Üyesi  

Aycan AVCI  Denetimden Sorumlu Komite Üyesi

Süleyman Hakan TÜMKAYA  Genel Müdür

DOSYA İÇİN: tıklayın

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?


Geri Dön