17 / 05 / 2024

has grup oto world asya fiyatları

has grup oto world asya fiyatları

Has Şirketler Grubu imzasına sahip olan Oto World Asya projesinde metrekare fiyatları 3 bin 400 liradan başlıyor. Projenin teslimatları 2014-Aralık'ta yapılacak...

Has Oto World Asya'da metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL!

Teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşeceği, Has Grup ve Evra ortaklığı ile hayata geçirilen Oto World Asya projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor...

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdullah Kazdal, Hasan Erdoğan ve Sinan Kazdal ortaklığında kuruldu.

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

has grup oto world asya fiyatları Haberi

has grup oto world asya fiyatları



Anadolu yakasının “ilk ve tek” Oto AVM’si olması özelliği ile hem galericiler hem de yatırımcılar tarafından sabırsızlıkla beklenen Oto World Asya, ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Karayolu, denizyolu ve demiryolu ulaşımına sahip Pendik ilçesinde kurulan Oto World Asya, Sabiha Gökçen Havaalanına da sadece 2 km. mesafede…


25 yılı aşan deneyimleri ile Evra Group ve Has Şirketler Grubunun ortaklığında gerçekleştirilen Oto World Asya, Aralık 2012’de temelleri atılmış son dönemin en önemli yatırımlarından birisi. Oto World Asya, İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan genelge sonrası galericileri şehir dışına çıkmaktan kurtaracak ve İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yer almalarını sağlayacak.


İstanbul’da Tüm Ulaşım Araçlarının Olduğu Tek İlçe


Oto World Asya Projesi’nin yükseldiği Pendik, İstanbul’un gözde ilçelerinden biri olma unvanını ulaşım kolaylığı açısından da hak ediyor....