29 / 04 / 2024

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...



Livapark Kurtköy projesi villa konseptli lüks bir konut projesi olarak İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yükseliyor. Bu projede 5.030 metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 blok ve toplam 24 adet konut yer alıyor. Livapark Kurtköy Villaları'ndaki konutlar 4+1 ve 5+1 villa tiplerinden oluşuyor.

Livapark Kurtköy projesi site sakinlerine 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlıyor. Araçlar için açık ve kapalı otopark alanı yer alıyor. 

LİVAPARK KURTKÖY VİLLALARI SOSYAL ALANLAR

Sosyal alanlarıyla da oldukça dikkat çeken proje içerisinde çocuk oyun parkı, sauna, buhar odası, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca projede her villaya özel bahçe alanı yer alıyor.

Söz konusu proje kendini özel hissedenlere oksijeni otu bol olan Aydos Ormanı’na bitişik konumda yükseliyor. Livapark Kurtköy projesi Havaalanı ve Viaport 5 dakika, Hastaneler ve Özel okullar 3 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 Livapark Kurtköy Villaları nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

LİVAPARK KURTKÖY VİLLALARI FİYAT

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. Söz konusu kampanya 4+1 konutlar için geçerli olacak. Satışları devam eden projede 14 adet konutun satışı gerçekleşti. Konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

 Livapark Kurtköy Villaları nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Kablo TV, uydu, fiber internet, jeneratör, arıtma sistemi, asansör ve yangın merpeni gibi birçok özellik mevcut tasarlanarak teslim edilecek. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunacak. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahip olacak. Livapark Kurtköy  projesinin Haziran 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

İLETİŞİM: 0 216 646 00 50

WEP: https://livapark.com.tr/

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Platin Loca'da yaşam 2 ay sonra başlıyor! 

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!


Geri Dön