29 / 04 / 2024

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Isa Yusuf Alpte Gülle imzasıyla kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

 

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Isa Yusuf Alpte Gülle imzasıyla kuruldu.

 

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzen- lemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile...