02 / 05 / 2024

Has Metal inşaat projeleri

Has Metal inşaat projeleri

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşin Bayhan  tarafından kuruldu.

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Caretta Metal İnşaat Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caretta Metal İnşaat Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yıldırım tarafından kuruldu.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ünal tarafından kuruldu.

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevtap Özatike tarafından kuruldu.

Erza Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erza Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ekici tarafından kuruldu.

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Can Çelik tarafından kuruldu.

Has Metal inşaat projeleri Haberi

Has Metal inşaat projeleri

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor. Has Metal Pazarlama Koordinatörü Ümmühan Özkan, Ankara'nın vizyonunu değiştirecek projelerini anlattı. Ofis, otel ve iş yerini aynı projede buluşturan HM Commerce Center hakkında bilgi veren Özkan, şöyle konuştu: "Bloklar arasında "Alışveriş Caddesi' bulunuyor. Prestij ve lüks isteyenlerin buluşma noktası olan HM Commerce Center, fiyatlarıyla da tüketicinin ilgisini çekiyor. 70 ile 90 metrekare üzerinde yer alan ofisler ve 50-650 metrekare arasında değişen dükkanlar, iş yeri sahibinin isteğine göre ölçektendiriliyor. Merkezde, uluslararası standartlarda 4 yıldızlı otel de bulunuyor." 


FARKLI SEÇENEKLER SUNUYOR 


Ortağı oldukları son projelerden Renapark'ta satışlara başladıklarını belirten Ümmühan Özkan, "Ev sahibi adaylarını sağlıklı bir hayata davet ediyoruz. Hem...