10 / 05 / 2024

Has Mimarlık 2016 ödül

Has Mimarlık 2016 ödül

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan'da!

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan Salı günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Sergide, 140 proje arasından seçilen 49 projenin sergilenecek.

Tozkoparan Ortaokulu Uygur Mimarlık'ı ödülünü aldı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla 2016 yılında THBB Mimarlık Ödülleri'nin dördüncüsünü düzenledi.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a WAF 2016’dan ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2016’da Tabanlıoğlu yine kürsüye çıktı. Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Yenileme Projesi ile “Yeni ve Eski Bina” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisi 3 Kasım'da!

Has Mimarlık yapıtlarıyla kurgulanmış görsel-işitseldeneyim Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisinin açılışı 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 17:00'de açılacak.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Has Mimarlık 2016 ödül Haberi

Has Mimarlık 2016 ödül

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile prefabrikasyon teknolojisini kullanarak nitelikli bir mimari ile kısa sürede bitirilebilmesine olanak sağlaması nedeniyle “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.  Ödül, 17 Mayıs Salı günü 09.45’te,İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde, Beton Fabrikasyonda Yeni Arayışlar Konferansı açılış töreninde verilecek.


Türkiye Prefabrik Birliği, prefabrikasyonun gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla, iki yılda bir çeşitli dallarda “Türkiye Prefabrik Birliği Altın Kiriş Ödülü” vermektedir. Ödüller, prefabrikasyonda araştırma, geliştirme, tasarım, uygulama ve yaygınlaştırma alanlarında yapılan çalışmaları gerçekleştiren veya bu çalışmalara katkıda bulunan kişi ve kuruluşları...