30 / 04 / 2024

has şitketler

has şitketler

Has Şirketler Grubu Oto World Asya'nın temel atma törenine katılan ve çiçek gönderenlere teşekkür etti...

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Kadir Has AVM yılbaşında açık mı?

Kadir Has AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kadir Has AVM yılbaşında açık mı?Kadir Has AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kadir Has AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Hasşahin İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasşahin İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şahin Keskin imzasıyla kuruldu.

Emlak Konut'tan 9 ayda 4 milyar liralık hasılat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, bu yılın ocak-eylül döneminde 5 bin 833 bağımsız bölüm satışı karşılığında 4 milyar 171 milyon lira hasılat elde etti.

Nidapark Kayaşehir'de 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor!

Tahincioğlu, İstanbul Kayabaşı'ndaki 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışlara başladı. Konut, ofis ve AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölüme yer verilecek projeden 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor.

Mehmet Özhaseki: Kendimize has mimari tarzımız olmalı!

Bakan Özhaseki "Türkiye'de yapı stokuna bakarak eğer minarelerin yukarıdan o süngüleri gözükmese herhalde biraz müslüman devlet demekte zorlanırız. Yavaş yavaş kendimize has mimari tarzımızı oluşturup ona uygun binaları yapmamız icap ediyor" dedi.

Kadir Has AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Kadir Has AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kadir Has AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kadir Has AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Kayseri Kadir Has Stadı yenilendi!

UEFA'nın 4 yıldızlı statlar listesinde yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı, sezona hazır hale getirildi.

Kağıthane Has Bahçe Evleri satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Genyap- Bau Tim- Özma İnşaat iş birliği Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 138 konuttan oluşan Has Bahçe Evleri'nde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Meriç, Sinan Toprak, Hanbek Akyiğit ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Kısmet Sokak'ta kuruldu.

has şitketler Haberi

has şitketler
Has Şirketler Grubu Oto World Asya'nın temel atma törenine katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Millet Vekili-Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartal Eski Belediye Başkanı 22. Dönem Millet Vekili Mehmet Sekmen, TSE Başkanı Hulisi Şentürk, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik Belediye Başkanı Sahil Kenan Şahin, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İstanbul İl Genel Meclis Başkanı Hüsamettin Koçak, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şekib Avdagiç, Vakıfbakn Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halim Kanatçı, Pendik Müftüsü Ziya Ersin, Pesiad Başkanı Ahmen Cin, Sanatçı Reklam Yüzümüz Ahmet Özhan ve Sanatçı Selahattin Alpay'a projelerine güvenini gösteren galericilere, vatandaşlara ve basın mensuplarına teşekkür etti. Ayrıca...