02 / 05 / 2024

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Silivri, Büyükkılıçlı Köyü Tiryol Sokak 'ta kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Öden tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Öner tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün Hakim Bayraktar tarafından kuruldu.

Has Ray Demiryolları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Ray Demiryolları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mityettin Görentaş ve Selim Öz tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim 2017'de kuruldu.

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri!

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri kapsamında 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. İzmir Mahall Bomonti projesinde fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor...

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bilal Balkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Silivri, Büyükkılıçlı Köyü Tiryol Sokak'ta kuruldu. 


Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...