15 / 05 / 2024

has yapı projeler satış müdürü

has yapı projeler satış müdürü

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Tarım Kredi Marketlerinde indirimin hası yapılıyor! Bu fiyatlar Şubat'a özel bir daha olmayabilir

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Şubat ayını bir çok ürüne kampanya yaparak bitiriyor.  Bu ayın son aktüel ürünler listesini duyuran Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirmleri ile son zamanlarda gündemden düşmüyor.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Yeşil Yapı, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı, 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 dönemini kapsayan faaliyet raporuna göre; şirket söz konusu dönemde 1 milyon 494 bin 399 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil Yapı'nın 2022'nin ilk 9 ayındaki özkaynakları, toplam varlıkları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Barman ve Suat Kahraman ortaklığında kuruldu.

Yeşil Yapı, 2022'nin 3 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2022- 31 Mart 2022 hesap döneminde 469 bin 325 TL hasılat elde etti. 

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Yeşil Yapı ilk 9 ayda 13.4 milyon TL hasılat elde etti!

Yeşil Yapı tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 hesap dönemindeki hasılatı 13 milyon 393 bin 450 TL oldu.

Yeşil Yapı'dan 2021'in ilk yarısında 11.9 milyon TL'lik hasılat!

Yeşil Yapı'nın faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 11 milyon 901 bin 509 TL olarak belirlendi.

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler TBMM gündeminde!

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

has yapı projeler satış müdürü Haberi

has yapı projeler satış müdürü
Bu ay içinde 2 yeni proje çıkarmayı hedefleyen Evra Group- Has Yapı projelerin ilk ayağı olan Pendik Sahil Konakları projesinin tanıtımı 24 Mart tarihinde Esma Sultan Yalısında basın lansmanı gerçekleştirildi. Bu yeni görevinde Sn.Betül Akyürek Hanım'a Emlak Kulisi Ailesi olarak başarılarının devamını...