17 / 05 / 2024

Hasan Bilgiş

Hasan Bilgiş

Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Bilgiş, Hasan Bilgiş tarafından 1 milyon 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran'da kuruldu.

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Tikveşli Bilgi Evi hizmete açıldı!

Tikveşli Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Adayı Halis Dalkılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ile bölge haklının katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, semt sakinleri ve çok sayıda öğrenci katıldı

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi tamamlandı!

BAĞCILAR Belediyesi tarafından inşa edilen ve değişik mimarisiyle dikkat çeken Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Hasan Akgün 38. Yapı Fuarı'nı gezdi!

Ulusal ve uluslararası yapı sektörünün en büyük buluşması olarak kabul edilen fuarı ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, standları tek tek gezerek yapı sektöründeki son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Hasan Tahsin Usta Dünya Kadastro Zirvesi’nde konuştu!

"Dünya Kadastro Zirvesi" tamamlandı. Zirve’nin son gününde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından bir sunum gerçekleştirilerek, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Zeki Sarı, Hasan Sarı, Erdoğan Sarı ortaklığında kuruldu.

Hasan Tahsin Usta, Avrupa'ya kentsel dönüşüm dersi verdi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) komisyon üyelerine kentsel dönüşüm hakkında bir sunum yaparak, ilçede bu alanda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Kazım Karabekir Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da 1 Ekim'de açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi 1 Ekim Çarşamba günü törenle açılıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından açılacak Kazım Karabekir Bilgi Evi, ilçede bu yıl inşa edilen 10 adet bilgi evinden biri.

Hasan Kürklü Gölhisar ve Altınyayla İlçelerinde incelemelerde bulundu!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Gölhisar ve Altınyayla ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Kürklü, Gölhisar'ı ziyaretinde Kaymakam Yasin Kırcıdan ilçenin ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgi aldı.

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete açılacak!

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete sunulacak. Üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları , kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor.

Hasan Bilgiş Haberi

Hasan Bilgiş

Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Bilgiş, Hasan Bilgiş tarafından 1 milyon 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Güneşli Sokak,...