07 / 07 / 2024

Hasan Biri

Hasan Biri

En büyük hastane açılıyor Ankara'nın en büyük hastane projesinin çok yakında tamamlanacağı bildirildi. Koru Sağlık Grubu yöneticileri her yıl düzenlenen geleneksel iftar davetinde Basın Mensupları ile biraraya geldi...

Hasan Aslanoba gayrimenkullerini satıp yatırıma dönüştürecek!

Hasan Aslanoba, Türkiye'deki en büyük yatırımcılardan biri. 2012’den bu yana 90 girişime 80 milyon dolar yatırım yaptı. Aslanoba  Bursa ve İstanbul’daki gayrimenkullerini satarak yeni yatırımlara dönüştürmeyi hedeflediğini söyledi. 

Hasan Sever İnşaat'tan Gaziantep'e yeni proje!

Hayata geçirdiği kaliteli projelerle gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerden biri olmayı başarmış Hasan Sever İnşaat, Gaziantep’te yepyeni bir projenin hazırlığına başladı.

Sapanca Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii restore edildi!

Sapanca’nın işçiliği bakımından en değerli eserlerinden biri olan Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii Sapanca Belediyesi tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla tamamlandı.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Çukurambar Koru Hastanesi açıldı!

Koru Sağlık Grubu, yeni hastanesini Çukurambar semtinde törenle açtı. Koru Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Hasan Biri, Yüksek İhtisas Üniversitesi ile ortaklık yaptıklarını söyledi.

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi'ne spor kulübü kuracak!

Hacı Hasan Mahallesi'nin muhtarı Ömer Uzun'un ilk icraatı gençlik masaları ve spor kulübü kurmak olacak. Mahallenin en büyük eksikliklerinden biri de vatandaşların iyi ve kötü günde faydalanabilecekleri bir hizmet binası.

Hasan Köktaş: Güneş enerjisi yatırımlarında son aşamaya gelindi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, güneş enerjisi yatırımlarına ilişkin 'Başvuruları aldık, başvuru dosyalarında yatırımcılardan kaynaklanan bir takım eksikliklerden dolayı bir miktar gecikmemiz var' dedi...

Hasan Er: Yapı denetim firmaları zemin etüdü yapmıyor!

Bursa'da bazı alanların ' gevşek zeminli ' olduğunu söyleyen Jeoloji Mühendisleri Şube Başkanı Hasan Er, "Yapı denetim firmaları zemin etüdü yapmıyor. Denetim firmaları da denetlenmeli...

Hasan Akgün kimdir?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kimdir? Hasan Akgün ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Hasan Akgün, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Dr. Hasan Akgün...

İstanbul'da otel odalarının üçte biri boş kaldı!

Otellerdeki doluluk oranlarında ilk 10 ayda Avrupa'daki en büyük düşüş İstanbul'da yaşandı. Geçen yıl yüzde 73,5 olan doluluk oram bu yıl yüzde 68,4'e düştü. Taksim, Beşiktaş, Sirkeci gibi kimi bölgelerde İstanbulda odaların üçte biri boş kaldı...

Uzundere önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olmaya aday!

Tortum Şelalesi, Tortum Gölü, Öşvank Kilisesi, Yedi Göller ve Peri Bacaları gibi tarihi ve turistik değerleri bünyesinde barındıran Erzurum'un şirin ilçesi Uzundere, ülkemizin önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olmaya aday.

Forum Gaziantep kentin en prestijli çekim merkezlerinden biri olmaya aday!

Dünyanın önde gelen AVM geliştiricilerinden biri olan Multi Corporation'm %100 iştiraki olan Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Gaziantep kentin en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olmaya aday.

Hasan Rahvalı: 800 milyon dolarlık yabancı satışıyla sektörde birinciyiz!

2013 sonunda Türkiye'nin yabancıya satışının 3 milyar doları bulacağını söyleyen Ağaoğlu Grup CEO 'su Hasan Rahvalı, "Biz 800 milyon doları aşan satışımızla ilk sıradayız" dedi.

Hasan Biri Haberi

Hasan Biri


Koru Balgat ve Koru Sincan Hastaneleri. Görüntüleme Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Koru Sağlık Koleji ile hizmet ağını genişleten Koru Sağlık Grubu yöneticileri her yıl düzenlenen geleneksel iftar davetinde Basın Mensupları ile biraraya geldi. Davette konuşan Koru Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof.  Dr. Hasan Biri, Ağustos 2014'te açılacak 26 katlı, 220 yataklı Ankara'nın en büyük hastane projesi olan Koru Ankara Hastanesi hakkında açıklamalar yaptı. 


Koru Ankara Hastanesi'nin açılmasıyla üniversite hastanesi olma yolunda bir adım daha attıklarını ifade eden Prof. Dr.Biri, ileri teknoloji cihaz parkuru, akademik doktor kadrosu ve yüksek hizmet kalitesi ile Koru Ankara Hastanesi'nin Koru makasını daha güçlü bir yapıya kavuşturacağını ifade etti. 



Türkiye...