16 / 05 / 2024

Hasan Çalışkan

Hasan Çalışkan

İkikan İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Çalışkan, Mustafa Kalkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Avcılar'da kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Kayayıkan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kayayıkan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kayayıkan tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Alı E.E.H tarafından kuruldu.

Sarpkaya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarpkaya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Hasan Çalışkan Haberi

Hasan Çalışkan

İkikan İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Çalışkan, Mustafa Kalkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


İkikan İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)İnşaat ile ilgili olarak a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket adına kayıtlı gayrimenkullerin alım satımını ve pazarlamasını, kat karşılığı inşaatlar yapmak, şirket adına kayıtlı gayrimenkullerin cins tashihi bedelli bedelsiz yolu parka  kamuya terke ifraz tevhit ettirmeye 634 sayılı kat mülkiyeti kanununa göre kar irtifakı ve kat mülkiyeti tesisine bunlar için gerekli beyanname ve liste tanzimine şirket adına kayıtlı gayri...