27 / 04 / 2024

Hasan Fehmi Kinay emlak vergisi

Hasan Fehmi Kinay emlak vergisi

AK Parti KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay da göç sorununun ele alınması ve çözümlenmesine ilişkin bir hükümet programının açıklanması gerektiğinin ve göç alan illerde emlak vergisi yüksek olmalısı gerektiğinin altını çizdi...

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Sapanca Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii restore edildi!

Sapanca’nın işçiliği bakımından en değerli eserlerinden biri olan Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii Sapanca Belediyesi tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla tamamlandı.

TOKİ Kütahya'da bin konutluk projeye başlıyor!

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, TOKİ tarafından Kütahya'ya yapılacak olan bin konutun arazisinin devir tesliminin gerçekleştirildiğini bildirdi.

Gaziemir Aktepe sakinleri üstgeçit istiyor!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde oturan vatandaşlar, üstgeçit istedi. Aktepe Mahallesi Muhtarı Hasan Fehmi Çelik, "Fuar İzmir Aktepe'de olmasına rağmen mahallemize hiçbir hizmet yapılmadı" dedi

Kütahya'ya yeni müze inşa edilecek!

Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını duyuran TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, inşaatın en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti.

Kütahya'da 10 bin metrekareye müze yapılacak!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını bildirdi.

Kütahya'ya 10 bin metrekarelik yeni müze inşa edilecek!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı Ak Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya’da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını bildirdi..

TOKİ'den Kütahya'ya bin konut müjdesi!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay'ın Kütahya'ya bin kişilik toplu konut inşa edilmesi için yaptığı görüşümler sonucunda Kütahya'ya TOKİ tarafından bin ilave konut yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor!

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor. AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'ya bin yeni konut yapılması için daha önce TOKİ'ye yapılan girişimlerin sonuç verdiğini söyledi.

İşsizlik oranı göç veren şehirlerde arttı!

Türkiye'de iş bulmak umuduyla göç edilen büyük kentlerde işsizlik daha yüksek oranlarda seyrediyor. TBMM KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, illere göre 2013 yılı işsizlik verilerini değerlendirdi.

Hasan Fehmi Kinay: Emlak Konut Anadolu'ya açılsın!

Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, TOKİ'nin bir iştiraki olan Emlak Konut'un İstanbul rantına gözünü diktiğini bunun yerine Anadoyu'ya açılması gerektiğini söyledi.

Hasan Fehmi Kinay: Göç alan illerde emlak vergisi yüksek olmalı!

AK Parti KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay da göç sorununun ele alınması ve çözümlenmesine ilişkin bir hükümet programının açıklanması gerektiğinin ve göç alan illerde emlak vergisi yüksek olmalısı gerektiğinin altını çizdi...

Sapanca'daki Hasan Fehmi Paşa Camisi restore ediliyor!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. 10 ay önce başlayan çalışmalarda taş-tuğla ve ahşap malzemeler aslına uygun seçiliyor

Hasan Fehmi Kinay emlak vergisi Haberi

Hasan Fehmi Kinay emlak vergisi

AK Parti KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay da göç sorununun ele alınması ve çözümlenmesine ilişkin bir hükümet programının açıklanması gerektiğim söyledi. Türkiye'de İstanbul nüfusu her yıl artarken, göç veren 13 il ise önemli bir sorunla karşı karşıya bulunduğuna işaret eden Kinay, şu önerilerde bııludu: "Öncelikle İstanbul ve göç alan illerde emlak vergi oranları daha yüksek, göç veren İllerde daha düşük olmalı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, göç aldığı illere bir fon transferi yapabilir. 


Sosyal yardımların da büyükşehirlerde değil, göç veren yerlerde dağıtılması ve KOSGEB kredilerinin göç veren illerde artırılması gerekiyor. TOKİ, Emlak Konut GYO ve İller Bankası gibi yatırım yapan, proje geliştiren kurumların Anadolu'ya açılması gerekiyor." 


Canan...