29 / 04 / 2024

Hasan Kılıç

Hasan Kılıç

Özsoy Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kılıç, Hasan Kılıç ve Rauf Can Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Cevahir İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kılıç, A. Mohammed D. Alqarni tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ehad Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehad Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kılıç, Erol Kıraç, Doğan Kıraç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Hasan Kürklü kimdir?

Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Burdur Valiliği'ne atandı. Peki, yeni Burdur Valisi Hasan Kürklü kimdir? İşte Hasan Kürklü..

Manisa Sabuncubeli yangınında 300 hektarlık alan kül oldu!

Manisa ve İzmir'i birbirine bağlayan karayolunun Sabuncubeli Mevkiinde çıkan yangında 300 hektarlık alan kül oldu

Kılınç Orhan Erdemir:Teknoloji marketlerinde made in turkey mumla aranıyor!

Gold Teknoloji Marketleri Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir, tamamen Türkiye’de üretilen teknolojik ürünlerin azlığı nedeniyle yabancı markaların pazarda büyük bir hakimiyet kurduğunu söyledi...

Karayolları binası çürük çıktığı için yıkılıyor!

Türkiye'nin ilk gökdeleni olduğu ifade edilen karayolları binası yıkılıyor

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Hasan Kılıç Haberi

Hasan Kılıç

Özsoy Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu. 


Özsoy Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...