03 / 05 / 2024

Hasan Ören

Hasan Ören

Tuzla Şifa Mahallesi Emiroğlu Caddesi Hamit Kaplan Sokak'ta 3 katlı apartmanın ikinci katında sabah saat 08.30 sıralarında patlama meydana geldi. 4 kişi yaralandı..

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Avukat Hasan Kakşi, Volkan Demirel’e açtığı villa davasını kazandı!

Avukat Hasan Kakşi, ünlü kaleci Volkan Demirel’e açtığı davayı kazandı. 4 yıl süren vekalet savaşı Demirel’in cebini yaktı.

Silivri'deki Akören ve Kadıköy futbol sahaları tamamlandı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Akören, Kadıköy ve Değirmenköy Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'de altyapı incelemelerinde bulundu!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Dün etkili olan yağışın ardından meydana gelen selin vurduğu bölgelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, proje aşamasında çalışmaları süren kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için ilçe halkıyla bir araya geldi..

Sabuncubeli Tüneli ihalesi ne olacak?

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, TBMM Meclis Başkanlığı'na Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın cevaplaması için soru önergesi verdi. Ören önergesinde şöyle dedi:

Soma Devlet Hastanesi inşaatı yarım kaldı!

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Soma ilçesinde vatandaşların ihtiyacı olan ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 300 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında aylardır hiçbir faaliyet bulunmadığından, inşaatın yarım kaldığını bildirdi

Hasan Karabağ: Gecekondularınızı satmayın, İmar planları için ne gerekiyorsa yapılacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM'de kurs gören öğrenciler ve velileri ile buluştu, projelerini anlattı, gelen soru ve önerileri dinledi. Karabağ, yaklaşık altı yıldır BAYGEM'in başarılı faaliyetlerin altına imza attığını belirtti.

Bayraklı tören alanı kazandı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Diğer kalan bölüm için tespit davası açıldı. Burası Bayraklı'nın tören alanı olacak. Ayrıca ilçemize büyük bir yeşil alan kazandırmış olacağız" dedi.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

Hasan Akgün: Ya binaları yıkıp yenisini yapacağız, ya da mezar hazırlayacağız!

Hasan Akgün, "Büyükçekmece, Küçükçekmece, Güngören'deki yıkılacak binaları yıkıp yenisini yapmazsak oradaki insanlar ölecek. Ya binaları yıkacağız yenisini yapacağız ya da 1 milyon kişi için mezar hazırlayacağız" dedi

TOKİ Mersin Anamur Ören 2. Etap'ta 99 bin TL'ye!

Mersin Anamur Ören 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 11 adet konut; 11 Temmuz - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuldu

Hasan Ören Haberi

Hasan Ören

Tuzla Şifa Mahallesi Emiroğlu Caddesi Hamit Kaplan Sokak'ta 3 katlı apartmanın ikinci katında sabah saat 08.30 sıralarında patlama meydana geldi. Hasan Ören, eşi ve çocuklarının uykuda olduğu sırada meydana gelen patlamanın ardından başlayan yangın binayı sardı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri, sağlık görevlileri, İGDAŞ ekipleri ve polis ekipleri gönderildi. İGDAŞ ekipleri doğalgazı keserken itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Evde bulunan 2'si çocuk 4 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Vücutlarında yanıklar olduğu öğrenilen yaralıların durumlarının iyi olduğu...