30 / 04 / 2024

Hasan Sopacı çankırı

Hasan Sopacı çankırı

Çankırı Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı kimdir? Hasan Sopacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Sopacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Sopacı...

Çankırı Güzelyurt Mahallesi Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı Güzelyurt Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Ankara ilinin Çankırı ilçesinde bulunan Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Ankara ve Çankırı'da elektrik kesintisi 28 Eylül!

Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Konutları satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 88,33 metrekare büyüklükte daire yer alıyor.

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor. Başvuru süresi 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan projede 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi projesi hayata geçiyor!

Çankırı'da Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (İPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı

Çankırı Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

AVRUPA Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin tanıtımı yapıldı

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 88,33 metrekare büyüklükte daire satışa sunuluyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 9 bin 724 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru süreci yarın başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015!

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015 detayları...

Hasan Sopacı çankırı Haberi

Hasan Sopacı çankırı

Hasan Sopacı kimdir?

Hasan Sopacı, 12.10.1964 Çerkeş doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunudur. Sopacı, 1990 yılında Çankırı ilindeki “ilk” veteriner kliniğini açtı. 


1993-2011 yılları arasında Çerkeş Belediyesi Veterinerliği görevini yürüttü.  1997 yılında, kardeşi Sadık Sopacı ile beraber aile şirketi olan “Hasanpaşa Gıda Hayvancılık Turizm Veterinerlik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.ni, kurdu. Bu şirket hayvan hastalıkları üzerine Çankırı ilindeki “ilk” polikliniği açtı. Şirket aynı zamanda “Hasanpaşa” markalı et, et ürünleri ile hayvan yemleri üretim ve pazarlamasını yapmaktadır. 


2007 yılında, kardeşi Sadık Sopacı ile beraber ikinci aile şirketini kurdu. “Hasanpaşa Hayvancılık Turizm İnşaat Gıda Ltd. Şti.” adıyla faaliyete başlayan bu şirket, uzun süren araştırma ve tetkikler sonucunda, Çankırı bölgesine model olabilecek örnek, modern bir çiftliği Çerkeş’te inşa etti. 


1100 başlık...