03 / 05 / 2024

hasan tahsin usta kentsel dönüşüm açıklaması

hasan tahsin usta kentsel dönüşüm açıklaması

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Hasan Tahsin Usta'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mevlana Mahallesi Mahallesi sakinleriyle Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda biraraya geldi. Başkan Tahsin Usta, “Yerlerinizi satmayın, değerleniyor” diyerek vatandaşları uyardı.

Hasan Tahsin Usta: Halkın duasını alarak kentsel dönüşüm yapacağız!

Gerçekleştirilen toplantıya Başkan Hasan Tahsin Usta, Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül ve ilgili birim müdürlerinin yanı sıra Pazariçi ve Yıldıztabya mahallelerinde ikamet eden çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Çelebican tarafından kuruldu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

hasan tahsin usta kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

hasan tahsin usta kentsel dönüşüm açıklaması


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Otopark İşletmecileri Derneği (OİD) işbirliği ile düzenlenen 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetim Sempozyumu Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı. Sempozyumda bir sunum ve konuşma yapan Başkan Usta, “Hızla artan nüfus, ekonominin gelişmesiyle araç sayısının artması beraberinde bir trafik yoğunluğu getiriyor. Araba almanın önüne geçilemeyeceğine göre trafiği önlemek adına yapılması gereken çalışmalar yapılmalı.


Bina Otoparkı, Bölge Otoparkı ve Genel Otopark projemizle trafiği yeniden düzenlemek için çalışıyoruz. Bununla beraber yolları da yeniden düzenliyoruz. Nasıl ki eskiyen şeyleri yeniliyorsak şehirlerimizi de yenilememiz gerekiyor. Biz bunu kentsel dönüşümle yapıyoruz. Tüm alt yapıları yeniden düzenleyerek daha yaşanabilir bir şehir için çalışıyoruz. Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması. Trafiğin çözülmesi için yapılması...