09 / 05 / 2024

Hasan Ünver ziyaret

Hasan Ünver ziyaret

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet .Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Türkiye’nin ilk uzay merkezi Ağustos'ta tamamlanacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Türkiye’nin ilk uzay merkezinin Ağustos'ta tamamlanacağını söyledi.

Türkiye'nin ilk uzay merkezi açılış için gün sayıyor!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Türkiye’nin uzay temalı ilk eğitim merkezi Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nin inşaatını ağustos ayında tamamlayacak. 

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

Feyzullah Yetkin'den Hasan Can'a ziyaret!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetkin, YDA inşaat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ve beraberindekiler Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Nevşehir Merkez dönüşüm projesi seneye kaldı!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez Kentsel Dönüşüm Projesinde son aşamaya gelindiğini belirtmişti.

Nevşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarını sürdürüyor!

Belediye Başkanı Hasan Ünver' in şehir merkezinde imar planında yeşil alan olarak belirtilen alanların yeşil bir görüntüye kavuşturulması yönündeki talimatı doğrultusunda , ekipler farklı merkezlerde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Hasan Can'dan Murat Kurum'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum'u ziyaret etti. Başkan Can Murat Kurum’a yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Hasan Can'dan Mehmet Ergün Turan'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TC Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Hasan Ünver: Nevşehir'de yıkılmış tescilli bina yok!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi'nin Osmanlı eserlerini yıktığı şeklindeki haberler üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

Nevşehir Kalesi kentsel dönüşümde son durum!

Başkan Hasan Ünver, Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarım Koruma Bölge Kurulu tarafından 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak belirlenen 360 bin metrekarelik bir alanda sadece 6 bin metrekarelik bir alan içinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Mimarlar Odası, Nevşehir Belediyesi için suç duyurusunda bulunacak!

AKP'li Nevşehir Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi önünde bulunan Osmanlı’dan kalma tarihi binaları yıktı. Mimarlar Odası Ankara Şube üyesi Kemal Kaya belediye hakkında şuç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Hasan Ünver ziyaret Haberi

Hasan Ünver ziyaret


Nevşehir Belediyesi tarafından planlanarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 3 etap halinde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. 


TOKİ 1. Etap Site Müdürü Hacı Ahmet Yener ve TOKİ 2. Etap Site Müdürü Ramazan Çiftçi ve 3. Etap Site Müdürü Himmet İnelli'den oluşan TOKİ heyeti'nin ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her türlü sosyal donatıları ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oluşturulan yeni yaşam alanlarının alt ve üst yapı yatırımları açısından daha da üst düzeye ulaşması için Nevşehir Belediyesi ve TOKİ'nin önemli katkılarının bundan sonraki süreçte de süreceğini belirtti. 


Ünver, Ali Dirikoç Bulvarı...