27 / 04 / 2024

TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Hasan Ünver'i ziyaret etti!

TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Hasan Ünver'i ziyaret etti!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet .Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.




Nevşehir Belediyesi tarafından planlanarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 3 etap halinde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni  TOKİ  bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. 


TOKİ 1. Etap Site Müdürü Hacı Ahmet Yener ve TOKİ 2. Etap Site Müdürü Ramazan Çiftçi ve 3. Etap Site Müdürü Himmet İnelli'den oluşan TOKİ heyeti'nin ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her türlü sosyal donatıları ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oluşturulan yeni yaşam alanlarının alt ve üst yapı yatırımları açısından daha da üst düzeye ulaşması için Nevşehir Belediyesi ve TOKİ'nin önemli katkılarının bundan sonraki süreçte de süreceğini belirtti. 


Ünver, Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde oluşturulan bir köprü ile başlayıp Mehmet Akif Ersoy Mahallesine bağlayan yeni yolun yapımının önümüzdeki süreçte tamamlanmasıyla bu alandaki sosyal hareketliliğin önemli ivmeler kazanacağını ifade etti.


Anayurt




Geri Dön