09 / 05 / 2024

toki heyeti hasan ünver ziyaret

toki heyeti hasan ünver ziyaret

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet .Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Kenya Heyeti TOKİ’yi ziyaret etti!

Kenya Ulaştırma Altyapı Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı yetkililerinin Türkiye ziyareti kapsamında, Kenya Heyeti 24 Kasım 2016 Perşembe günü Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı (TOKİ) ziyaret etti.

Hasan Çaboğlu: TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik!

Karşıyaka Yalı Stadı Koordinatörü Hasan Çaboğlu, KSK'nin çalışmalara ilgi göstermemesinden yakındı ve "TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik" dedi.

TOKİ heyeti Fas'ta Gayrimenkul Sempozyumu'na katıldı!

Fas'ta düzenlenen "Devletin Ulusal Gayrimenkul Politikası Sempozyumu"na katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut, "Devletlerin gayrimenkul politikası yeterli konut hakkına dayalı olması gerekir" dedi. İşte Bulut'un açıklamaları...

Hasan Boduroğlu kimdir?

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, MEF Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün Kurucusu ve Başkanı, FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Eski Başkanı Hasan Boduroğlu vefat etti. Peki, Hasan Boduroğlu kimdir?

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri başvuruları bugün başlıyor. Dairelerin fiyatı 129 bin 904 TL olarak belirlenen projede 3+1 olarak tasarlanan 2 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 2 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede dairelerin fiyatı 129 bin 904 TL olarak belirlendi.

TOKİ Heyeti Gemlik'te inceleme yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Diyarbakır'da 4 semtte kentsel dönüşüm başlıyor!

Diyarbakır'da 4 semtte kentsel dönüşüm projesi uygulanacağı bildirilirken. TOKI Heyeti de yeni konut yapılacak alanlarla ilgili Vali Hüseyin Aksoy ile görüşerek yeni konut alanlarında incelemelerde bulundu

TOKİ Heyeti İznik'te incelemelerde bulundu!

TOKİ Heyeti İznik'te incelemelerde bulundu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın girişimleri sonucu İlçe'nin ihtiyacı olan Sosyal Konut Projesi çalışmaları için TOKİ heyeti alanda incelemelerde bulundu.

TOKİ Heyeti İznik'te incelemelerde bulundu!

TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Şube Müdürü Yavuz Çelik, TOKİ Uzmanları Hamdiye Aysezen, Ruhan Ertuğrul, Emin Sarıkavak'tan oluşan heyet Belediye Başkanı Osman Sargm'ı makamında ziyaret etti.

TOKİ Heyeti Dinar 110 Konutlar'ı inceledi!

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi

TOKİ heyeti 110 konutlarda ön inceleme yaptı!

Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu.

toki heyeti hasan ünver ziyaret Haberi

toki heyeti hasan ünver ziyaret


Nevşehir Belediyesi tarafından planlanarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 3 etap halinde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. 


TOKİ 1. Etap Site Müdürü Hacı Ahmet Yener ve TOKİ 2. Etap Site Müdürü Ramazan Çiftçi ve 3. Etap Site Müdürü Himmet İnelli'den oluşan TOKİ heyeti'nin ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her türlü sosyal donatıları ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oluşturulan yeni yaşam alanlarının alt ve üst yapı yatırımları açısından daha da üst düzeye ulaşması için Nevşehir Belediyesi ve TOKİ'nin önemli katkılarının bundan sonraki süreçte de süreceğini belirtti. 


Ünver, Ali Dirikoç Bulvarı...