06 / 05 / 2024

TOKİ heyeti 110 konutlarda ön inceleme yaptı!

TOKİ heyeti 110 konutlarda ön inceleme yaptı!

Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu.




Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve ekibi Dinar'a gelerek 110 konutlar inşaat sahasında incelemelerde bulundu Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu. 


KÖMÜRLÜK TALEP ETTİLER 

Başkan Saffet Acar.  TOKİ  Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve teknik heyet yapımı biterek tamamlanan konut alanını gezerek incelemelerde bulundular. Kısa zaman içerisinde noter huzurunda 110 konut bölgesinde haneleri belli olan vatandaşlarla bir araya gelen heyet, binalar hakkında da vatandaşlar ile istişarede bulundu. Vatandaşlar. 110 konutlar bölgesinde ki binaların kömürlük tarzında kullanılacak bir bölmenin olmadığını dile getirerek talepte bulundular. 


SONUÇLAR BİLDİRİLECEK

Yine hane sahipleri tarafından 110 konutlar bölgesine doğalgaz hattı çekilmesi hususunda istekte bulundular. 

Yapılan istek ve talepler TOKİ heyeti tarafından not edildi. Alınan bilgiye göre, önümüzdeki kısa süre içinde Ankara'dan TOKİ Başkanlığına bağlı yetkili teknik bir heyetin Dinar'a gelerek kömürlük ve doğalgaz taleplerinin nihayi sonuçlarını bildirecekleri öğrenildi. 110 konutlar bölgesinde yapılan inceleme ve istişare sonrasında ziyaret sona erdi. 




Denge Gazetesi


Geri Dön