28 / 04 / 2024

Aylin Kotil Kazancı'da inceleme yaptı!

Aylin Kotil Kazancı'da inceleme yaptı!

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil, Beyoğlu'nda çökmenin meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. Kotil, "Yaralıların ikisi de Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Ağır yaralı olsalar belki de hayatlarına mal olacaktı" dedi.



Aylin Kotil Kazancı'da inceleme yaptı. Olayın meydana geldiği bölgede inceleme yapan Kotil, "Kısa bir süre önce Kazancı Yokuşu'nda bir patlama oldu biliyorsunuz. Orada da ifade ettim şimdi burada da ifade ediyorum. Bölgede hastane yok. Bu çok büyük bir sıkıntı, yaralılar tekrar buradan Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmak zorunda bırakılacak. 


Taksim İlk Yardım Hastanesi kapalı biliyorsunuz" dedi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yol kenarında olması toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için de büyük bir risk oluşturduğunu ifade eden Kotil, "Bir başka sorun otobüs durağı hala yolun üzerinde. Burada bir kapatma yapıyorlar ama hiçbir güvenlik tedbiri olmadan insanlar otobüslere binmek zorunda kalıyorlar. Bana göre risk devam ediyor. İki hafif yaralı varmış, ikisi de Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Ağır yaralı olsalar belki de hayatlarına mal olacaktı" diye konuştu. 

Kotil ve beraberindeki heyet burada yaptıkları incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı. 


İstanbul Gazetesi


Geri Dön