12 / 05 / 2024

kazancı yokuşu projeleri

kazancı yokuşu projeleri

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil, Beyoğlu'nda çökmenin meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. Kotil, "Yaralıların ikisi de Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Ağır yaralı olsalar belki de hayatlarına mal olacaktı" dedi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

kazancı yokuşu projeleri Haberi

kazancı yokuşu projeleri

Aylin Kotil Kazancı'da inceleme yaptı. Olayın meydana geldiği bölgede inceleme yapan Kotil, "Kısa bir süre önce Kazancı Yokuşu'nda bir patlama oldu biliyorsunuz. Orada da ifade ettim şimdi burada da ifade ediyorum. Bölgede hastane yok. Bu çok büyük bir sıkıntı, yaralılar tekrar buradan Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmak zorunda bırakılacak. 


Taksim İlk Yardım Hastanesi kapalı biliyorsunuz" dedi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yol kenarında olması toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için de büyük bir risk oluşturduğunu ifade eden Kotil, "Bir başka sorun otobüs durağı hala yolun üzerinde. Burada bir kapatma yapıyorlar ama hiçbir güvenlik tedbiri olmadan insanlar otobüslere binmek zorunda kalıyorlar. Bana göre risk devam ediyor. İki hafif yaralı varmış, ikisi de Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Ağır yaralı...